Wie zijn wij

Zoekt u ondersteuning bij een kwestie die met ruimtelijke ordening te maken heeft? Of het nou om een uitbreiding van uw bedrijf gaat, het veranderen van een functie van een pand, of perceel, of het beschermen van uw belangen bij ontwikkelingen in uw leefomgeving, wij zijn als geen ander thuis in de wet- en regelgeving, de procedures en de toepassing ervan. We staan u graag terzijde bij elk vraagstuk op het gebied van ruimtelijke ordening.

Waarom kiezen voor De Koster Ruimtelijke Ordening?

Deskundig
Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan bij zowel overheden als adviesbureaus. Dit heeft als voordeel dat wij zowel vanuit de zijde van de ontwikkelaar, als vanuit de overheid naar een ontwikkeling kunnen kijken. De Koster Ruimtelijke Ordening is opgericht door Tom de Koster. Bekijk zijn profiel op Linkedin.

Oplossingsgericht
De Koster Ruimtelijke Ordening is er van overtuigd dat veel bezwaren kunnen worden voorkomen, wanneer alle partijen goed met elkaar overleg zouden voeren. Vaak wordt er bezwaar gemaakt, omdat men niet goed op de hoogte is wat een nieuwe ontwikkeling inhoudt. Door met begrip voor elkaars standpunten samen om de tafel te zitten, kunnen vaak eindeloze juridische procedures worden vermeden. Het zal niet de eerste keer zijn dat een ontwikkelaar pas in de rechtszaal hoort wat de bezwaarmaker nou werkelijk stoort. En het zal zeker niet de eerste keer zijn, dat de ontwikkelaar begrip heeft voor het probleem en het eenvoudig kan oplossen. Wij gaan graag met u de uitdaging aan om een maatwerkoplossing in eigen hand te houden en niet bij een rechter neer te leggen.

Kleinschalig
We zijn een kleinschalig adviesbureau dat luistert naar uw wensen. Wanneer de omvang, of de inhoud van de opdracht er om vraagt, kunnen wij altijd terugvallen op ons netwerk.

In dit filmpje van de gemeente Den Haag wordt in het kort uitgelegd wat een bestemmingsplan is.

logo de koster ruimtelijke ordening